Energie advies onderzocht: Mega Watt Energie Advies

energieadviesIn deze blog nemen we u elke week langs een bedrijf dat zich richt op het besparen van energiekosten. De ene keer is het een fysiek bedrijf, de andere keer een organisatie die zijn diensten online aanbiedt. Vandaag richten we onze aandacht op twee bedrijven die zich volledig richten op energie advies. Het ene bedrijf vindt u via de website www.megawattenergieadvies.nl. Het andere bedrijf is een grote partij in de naam van RAAK Energie advies. U zult zien dat de diensten van deze twee bedrijven nauwelijks van elkaar verschillen.

De eerste partij: Megawatt Energieadvies

De eerste partij die we onder de loep nemen is Megawatt. Dit is een bedrijf dat zich profileert via het internet en op dit medium ook is opgericht. Naar eigen zeggen hebben de mensen achter dit bedrijf ruim tien jaar ervaring op het gebied van energie en energiebesparing. Volgens Megawatt wordt de energiemarkt voortdurend in de gaten gehouden, zodat direct ingespeeld kan worden op de ontwikkelingen op deze markt.

 

De tweede partij: RAAK Energie advies

Een tweede organisatie die in dit artikel aan bod komt is het bedrijf met de naam RAAK Energie advies. Dit is een groter bedrijf dan Megawatt Energieadvies. Dat komt alleen al naar voren door de rangschikking in Google: RAAK Energie advies komt namelijk als eerste bovendrijven als we Googlen op de zoekterm: ‘energie advies’, een belangrijke term als we het hebben over bedrijven in deze business.

 

Waar houden de partijen zich daadwerkelijk mee bezig?

Zoals vooral duidelijk naar voren komt op de website van Megawatt Energieadvies, bieden de bedrijven gratis doorlichtingen van de huidige energierekeningen. Dit doen zij door te kijken naar de laatste jaarrekening die u van uw huidige energieleverancier in handen heeft. Deze rekening kunt u mailen naar de adressen die u vindt op de websites van Megawatt Energieadvies en RAAK Energie Advies.

 

De volgende stap

De volgende stap is dat de bedrijven dan snel contact met u opnemen. Zij zullen u laten weten wat u kunt besparen. Waarschijnlijk is dat wel wat geld, want ruim 75 procent van bijvoorbeeld alleen al de ondernemers betaalt teveel energiekosten.