iPad mini toetsenbord kan de oplossing zijn

Voor de tablet zijn er speciale hoezenDe iPad mini is een fijne tablet. Deze iPad, die een aantal jaar geleden op de markt werd gebracht door het Amerikaanse Apple van de toen nog springlevende Steve Jobs, is net wat lichter en handzamer dan de reguliere iPad. Die laatste tablet is fijn te gebruiken op de bank, maar op het moment dat je op reis gaat is de iPad mini net weer wat handiger. Eén nadeel: als je op je iPad mini wilt werken, is het toetsenbord aan de kleine kant. Maar daar is nu een oplossing voor gevonden. Met het iPad mini toetsenbord maak je van je iPad mini als het ware een kleine laptop.

Letters net te klein

Als je veel op de iPad mini moet typen, zijn de toetsen van de letters eigenlijk net te klein. Misschien dat dat alleen voor mij geldt, al hoorde ik ook enkele vrienden al klagen over dit ongemak. De uitvinding van het iPad mini toetsenbord is in mijn ogen dan ook een uitkomst. Je sluit dit iPad mini toetsenbord draadloos aan en vervolgens kan je, net als op een laptop of pc, eenvoudig typen. Je hebt echt een groot toetsenbord.

Niet prijzig

Een groot voordeel is dat de iPad mini toetsenborden helemaal niet zo prijzig zijn. Al voor tientallen euro’s kan je een iPad mini toetsenbord aanschaffen. Daarvoor moet je wel even goed zoeken op het internet, maar om het je wat eenvoudiger te maken zal ik je een aantal handige adressen geven. Wat dacht je van de website tabletaccessoires.eu? Een ander goed webadres is ipadgadgets.com. Op die laatste site heb je naast het iPad mini toetsenbord ook nog tal van andere producten. Bijvoorbeeld de iPad mini hoes of een standaard voor de reguliere iPad. Ook de eerste site heeft overigens veel meer te bieden dan alleen maar het iPad mini toetsenbord. Surf zelf eens langs één van deze websites.